Gili sfidon edhe renë me këtë ndryshim, duket si vajzë e re

njihni këngëtaren me këtë ndryshim?

Këngëtarja e njohur Gili, kohëve të fundit po bën ndryshime të shumta tek vetja.

Ajo me rregullimet e ndryshme në paraqitjet fizike, gjithmonë duket perfekte dhe merr vëmendje të madhe tek ndjekësit, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.