GILI URON MEDËN PËR DITËLINDJE ME NJË FOTO TË VEÇANTË

Meda sot feston ditëlindjen, ai për këtë ditë ka pranuar urime të shumta nga miqtë dhe familjarët e tij.

Gjithmonë njihet si një person i shoqëruar me të gjithë, andaj ka pranuar edhe fjalë të mira nga personat që e rrethojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.