Gjest I Madh Nga Adriana Matoshi, Kërkon Ndihmë Për Shërimin E Të Riut Nga Gjilani

Adriana Matoshi kërkon ndihmë për shërimin e të riut nga Gjilani, i cili vuan nga shumë sëmundje.

Drinor Gashi, 27-vjeçari nga Gjilani vuan nga shumë sëm undje duke përfshirë në zemër, dëmt im të veshkëve dhe mëlqi.

Atij iu është dashur trajtimi në Turqi dhe momentalisht është në gjenje të rëndë shëndetësore.
Fondacioni humanitar “Avni Hyseni” ka kërkuar ndihmë financiare dhe ka bërë të ditur se nevojiten 100 mijë euro për kurimin e tij.

Ndihmë për shërimin e të riut gjilanas ka kërkuar edhe aktorja e deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.