GJITHË STUDIO E BIG BROTHER VIP NË LOT, XHEISARA SURPRIZOHET NGA NËNA E SAJ

Para disa ditësh banorja e re Xheisra, kishte rrëfyer historinë e saj të trishtë.

Ajo teksa ka biseduar me banorët ka treguar historin e saj, Xheisara kishte treguar për që i janë bërë sa i përket dëshirës së saj për tu bërë këngëtare.
Kjo gjë preku të gjithë dhe para pak qasteve ajo u surprizua nga nëna e saj, ku lotët shpërthyen në studio.

Xheisara kishte treguar se në moshën 18 vjeçare ishte larguar nga shtëpia e saj, për në Tiranë, ku ka kohë që ajo jeton vetëm, nëna e saj i tha se gjithmonë do të jem mbështetja jote më e madhe dhe se është krenare për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.