Gjynah,Afronen kurrë nuk e kemi parë më të mërzitur

Por, këtë herë duket se ata vërtet i kanë dhënë fund marteses, ani pse asnjëri nuk e kanë konfirmuar ndarjen, shkruan“Kosovarja”.

Blero dhe Afrona gjatë kësaj periudhe kanë vazhduar me aktivitetet e tyre, njëri në Kosovë e tjetra në Zvicër.

Në një nga fotot e fundit, Afrona Dika shfaqet mjaftë nostalgjike, ndryshe nga herat e tjera kur shkëlqen e tëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.