Gjyste Vulaj del pa grim, nuk do ta njihni

Gjyste Vulaj nuk njihet pa grim.

Është një nga këngëtaret më ekstravagante, që dallohet me stilin shpesh të eskzagjëruar.

Gjystja, vishet shkurtë, në mënyrë provokuese dhe bënë grim avangard, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.