GJYSTE VULAJ NUK I NDIEN VITET QË KALOJNË, JA SI DUKET PA GRIM

Gjyste Vulaj në shumicën e kohës shfaqet e rregulluar deri në detajin më të vogël.

Ajo gjithmonë me pozat e shumta që publikon, duket perfekte dhe e dalluar me stilin e saj, shkruan “Kosovarja”.
Në këtë fotografi të fundit, këngëtarja befason teksa shihet krejt pa grim dhe duket person tjetër.

Me këtë e dëshmon, që ajo është pa komplekse dhe nuk e ka p

oblem të pozojë edhe në këtë mënyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.