Gold AG me foto e fjalë të veçanta për të birin: Dhuratë që nuk blihet me para

Një postim lidhur me këtë e ka bërë edhe reperi shqiptar, Gold AG, të cilin ia ka dedikuar të birit, Guerilit.

Gold AG me foto e fjalë të veçanta për të birin: Dhuratë që nuk blihet me para
Sot më 1 qershor shënohet Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, kjo pasi në këtë datë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve në Gjenevë, në vitin 1925.

Ai ka shpërndarë një fotografi të djalit në Instagram dhe thotë se është një dhuratë që nuk blihet me para.

Të shumta kanë qenë edhe reagimet në pjesën për komente, të cilët e kanë uruar Guerilin, ky i fundit erdhi në jetë më 28 nëntor të vitit 2020 nga romanca me doktoreshën e estetikës, Ermira Shkodra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.