Gomar Ja Shkruajtën Në Ballë Gomar/ Donaldi Bën Reagimin Epik…

Ata do i shkruanin njëri-tjetrit nga një fjalë në ballë dhe do përpiqeshin që ta gjenin se për çfarë bëhej fjalë.

Në një moment, Ilir Shaqiri i shkruan Donald Veshajt “gomari i Shrekut”, duke shkaktuar të qeshura për Einxhel Shkirën dhe Beniada Nishanin.

“Është gomari yt i preferuar”, i thotë Iliri. Duke i ardhur në ndihmë, Beniada i thotë: “Ty të pëlqen shumë ky gomari, është gomar special”.

Donaldi me shaka shton: “Jam unë gomari?”, dhe balerini i njohur i thotë “jo”: “Gomari i…”. Sërish i vjen në ndihmë Beniada, e cila i thotë ka një emër dhe ai e gjen. SHIKO

Leave a Reply

Your email address will not be published.