Graniti i bën Fifit deklaratën e papritur: Do marr valixhet dhe…(VIDEO)

Teksa të gjithë prisnim një puthje mes Fifit dhe Granitit, ky i fundit habít me deklaratën që i bën duke i lénë për të kuptuar se mes tyre nuk mùnd të ketë diçka më shumë se shoqëri.

Kujtojmë se gjendja shëndetësore psikologjike e Fifit u réndua, madje shumë pjesë atë mbrëmje janë ndërprerë dhe nuk janë trànsmétuar në asnjë prej kanaleve të BB1 apo BB2.

Por situata u qetësua dhe marrédhénia mes dyshes së lartpërmendur është tashmë drejt përmirësimit, madje Fifi u shpreh se nuk ndjen më për Granitin,pavarsisht se pëlqimi vazhdon akoma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.