Gresa Behluli më në fund e tregon bashkëshortin e saj me foto

Këngëtarja Gresa Behluli po jeton ca ditë të bukura pushimi në Kemer të Turqisë.

Gresa në pushim është bashkë me të shoqin dhe djalin e tyre Diellin, të cilin publiku kishte rast ta shihte në videoklipin e këngës “Si dy nana”.

Po, bashkëshortin e Gresës a e keni parë ndonjëherë? Në të vërtet, paraqitjet e Gresës në rrjete sociale, apo në media me të shoqin janë thuajse zero,

Ama, gjatë këtyre pushimeve, si rrallë herë Gresa ka bërë disa postime ku në fokus është bashkëshorti i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.