Gresa Na Prezanton Diellin Në Muajin E Dytë Të Lindjes: Si Asnjeherë Tjetër Me Zemër Dhe Prehër Plot…

Pritjes së ëmbël i erdhi fundi duke i ardhur në jetë një djalë që epagëzoi me emrin Diell e që i ka ndryshuar tërësisht jetën, shkruan “Kosovarja”

Artistja ka postuar për herë të parë portretin e Diellit të ëmbël ku duket mjaft i shëndosh.
Në mbishkrimin e fotografisë ajo ka shkruar disa vargje ku tregon se si kanë qenë këta dy muaj të parë ësi nënë.

“Ky vit si asnjëherë tjetër më gjen me shumë netë pa gjumë, me shumë lodhje, me disa kilogramë më shumë. Me shumë sfida e pikëpyetje si nënë e re por si asnjëherë tjetër me zemër dhe prehër plot. Më gjen me një përgjigje për të gjitha pyetjet e mia: Dielli. Sa më e bukur është jeta që dy muaj me Diellin”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.