Gresa një nënë e kujdesëshme, ndan momentin e lumtur me djalin

Gresa ndan momentin e lumtur me djalin.

Gresa Behluli në shumë aspekte është pjesë e lajmeve rozë.

Pas çdo postimi që bën, gjithmonë merr vëmendje me imazhet e shumta dhe të bukura që publikon, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.