Grua E Rrallë/ Njihuni Me Shqiptare Që Punon Edhe Si Mjeke Dhe Kujdeset Për Lopët Në Fermën E Saj Pasdite

Midjana Hoçja, paradite vesh përparësen e bardhë të mjekes për të shpëtuar jetë njerëzish, ndërsa pasdite vjen në fermën e saj për tu kujdesur për lopët.

Doktoreshe Midjana thotë se ushqimi cilësor të siguron trup të shëndetshëm. Midjana Hoçja: Kam investuar gjithë jetën time për tu bërë një mjeke e mirë. Unë besoj se sot është koha që të gjithë të kthehemi tek toka dhe blegtoria sepse ato janë baza e gjithçkaje dhe e shëndetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.