Gruaja çohet të ushqejë fëmijën, kamarierja i shkruan diçka burrit në faturë që i la pa fjalë

Të qenit një nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me gji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë, shkruan ShkodraNews. Mund të besojmë se ne kemi përparuar

shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të kundërta dhe mund të ankohen me zë, ose të hedhin vështrime të këqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me gji një fëmijë të porsalindur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.