Gruaja Dhe Vajza E Ilirit Bejne Per Te Dedikimin Qe I Perloti Te Gjithe: Ai Që N…

Kanê qenê tê shümtê ata qê e kanê pêrshêndetür, madje edhe disa ish-banorê qê kanê bêrê njê pjesê tê rrügêtimit sê bashkü. Por sigürisht mbêshtetjen mê tê madhe e ka marrê nga bashkêshortja Emanüela Morini dhe vajza, Emily Shaqiri.

Nê finalen e madhe e shoqja ishte e pranishme e madje i bêri edhe sürprizên e fündit brenda shtêpisê, ndêrsa e bija pêr shkak se ishte e infektüar me Covid-19 e kishte tê pamündür qê tê vinte nê Tiranê.

Pavarêsisht kêsaj, ato i kanê bêrê dedikime tê ndryshme nê rrjetet sociale. Edhe pas shpalljes sê tij fitües i BB VIP, Emanüela dhe Emily, kanê tregüar se sa krenarê janê pêr tê.

Leave a Reply

Your email address will not be published.