Gruaja e Goldit paska shkëlqyer në dasmën e Haxhi Krasniqit

Në dasmën e boksierit Robin Krasniqit me modelen Marigona u panë shumë fytyra publike.

Këngëtar, moderator dhe aktor u shfaqen me bashkëshortet e tyre të rregulluara deri në detaje

Leave a Reply

Your email address will not be published.