Gruaja E Ilirit Shaqirit Ka Një Kërkesë Për Produksionin E BBV: Le Të Vijë Një Herë Në Shtëpi, Pastaj Të Rikthehet Aty (Video)

“Me britma gëzimi, po dridheshim sepse nuk e dimë se çfarë pëlqen publiku. Gjërat ndryshojnë sipas dinamikave në shtëpi Jemi të lumtura”, thanë ato. Të pyetura se si ka qenë kjo periudhë pa Ilirin në shtëpi, Emanuela dhe Emily u shprehën se ka “qenë vështirë”.

“Kanë qenë të vështira, sepse ndihet mungesa e babait. Por ne jemi të forta”, tha Emily, ndërsa bashkëshortja e Ilirit shtoi: “Kemi ndarë detyrat me Ilirin dhe tani jam vetëm, ka qenë paksa e vështirë. Kur të kthehet Iliri unë kam nevojë të shkoj me pushime”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.