GRUAJA E SINAN VLLASALIUT ‘SFIDON’ MOSHËN, JA SI DUKET NË FOTOGRAFINË E FUNDIT

Sinan Vllasaliu është këngëtari shqiptar që u bë i njohur dhe shumë i pëlqyer për publikun shqiptar që në paraqitjen e tij të parë në skenë, para shumë vitesh.

Këngët e tij janë që të gjitha hite të padiskutuara dhe që kanë mbetur përherë në kujtesën e publikut

Leave a Reply

Your email address will not be published.