Gruaja Nga Presheva Që U Bë E Njohur Në Tik Tok: Nuset Po Manipulojnë Me Vjehrrat

Valdete Jashari është sensacion në “Tik-Tok”. Ajo u bë virale nga videot me bashkëshortin dhe fëmijët e saj.

Gruaja nga Presheva, por që jeton në Zvicër ishte e ftuar në edicionin festiv të “#Gjesi”-t me ç’rast foli për paragjykimet dhe komentet negative që merr, por që asgjë nuk e ka penguar që të vazhdoj.

Pos tjerash, ajo nuk ngurroi të flas edhe për një temë shumë delikate siç është raporti vjehërr-nuse. Edhe pse vet s’ka pasur rastin të jetoj me vjehërr, ajo pati shumë kritika për nuset e sotme duke thënë se një pjesë e tyre nuk janë të sinqerta në ra port me vjehrrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.