Gruaja nga Prishtina deI çdo natë , por ajo që bën është e pabesushmee

Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në KOSOVE çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë. Megjithatë në raste të tilla nuk është d ëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vj edhin.

Shkruan një qytetar nga Prizreni, pranë zonës së qendrës spitaIore të qytetit, ku një zonjë e Iodhura nuk u ka lënë lule pa u marrë prej disa netësh në një orar fiks, në orën 4:30 të mëngjesit. “Përshëndetje!

U bë nata e katërt sonte që kjo pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lulet fiks në orën 4:30 /Shiko posht video se qka ban ajo naten kur te dale

Leave a Reply

Your email address will not be published.