Gruaja Që Shet Rroba Të Përdorura Gjen 5 Mijë Euro Në Xhepat E Tyre, Bën Gjestin Që Tregon Se Akoma Ka Njerëz Të Mirë

Ajo tha se “nuk mund ta mbaj diçka që nuk është e imja.” Paratë i janë dorëzuar policisë dhe deri më tani askush nuk i ka kërkuar.

Nëse brenda vitit të ardhshëm nuk kërkohen nga pronari i tyre, atëherë do të shkojnë në Fondin e Depozitave, shkruan protothema.

Megjithatë, ajo u kërkoi autoriteteve që të mos shkonin atje paratë, por për “Buzëqeshjen e Fëmijës” dhe “ Arkën e Botës” .

Gjesti i kësaj zonje është vërtet për t’u duartrokitur, pasi tregon se akoma ka njerëz të mirë në këtë botë të sotme, ku interesi personal është primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.