Gruaja Shkodrane Që Të Lë Me Barrë, I Bën Derman Edhe Burrave..

Mbrëmjen e së hënës u denoncua një grua nga qyteti i Shkodrës e cila ysht dhe shtinë fall, madje të ndihmon edhe për të ngelur shtatzënë. Gruaja e quajtur Lali, kundrejt pagesës të cilën nuk e merrte për vete, por për 5 hoxhallarët me të cilët ajo punonte.

Këta të fundit vinin nga Meka, Turqia por që jetojnë në Ulqin dhe Lalin e kishin punëtore të tyren. Për të marr pagesën për yshtjen që bënte duhet të fliste patjetër me hoxhallarët, siç shprehet dhe ajo vetë. Në videon e publikuar nga Fiks Fare, Lali shihet duke biseduar me një grua, e cila thotë se nuk ka fëmijë.

Por aty fallxhorja i shpjegon se mund ti kenë bërë magji, ndërsa shton se ka bërë derman dhe për burrat dhe për gratë

Leave a Reply

Your email address will not be published.