Gruaja Shqiptare: “Më Vjen Turp Që Jam Shqiptare”, Fal ZOTlT U Marto va Me Një Italian

Ky është për-kufizimi më i plotë sipas socíologëve dhe psíkologëve për parag-jykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht.Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian tallej me vendin tonë, por edhe me femrat në moshën mbi 45-vjeçe.

Sipas qytetares, italiani kishte ardhur të vizitonte Beratin dhe ajo e ka shoqëruar, por parag-jykímet dhe ofendimet e tij ndaj grave shqiptare linin vërtetë për të dëshiruar. Ajo tregon më tej se i tha mikut të saj se femrat shqiptare janë të vua-jtura pasi marrin rroga qesharake dhe nëpërkëmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.