Gruas Së Albatrit Muçiqit Lindjet E Fëmijëve Nuk Ja Lënë Shenjë

Pas lindjes së fëmijëve, disa gra kthehen lehtësisht në formën e më parshme, e për disa të tjera ky është një proces i vështirë dhe sfidues.

E gruaja e këngëtarit Albatrit Muçiqi pas lindjes së fëmijëve nuk është se e kishte tepër të vështirë të kthehej sërish në formë, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund të shihni, Egzona Muçiqi po duket shumë në formë dhe më bukur se asnhëherë më parë.

Egzona është nënë e tre fëmijëve, e gjithashtu një grua profesioniste që nuk ndalet së punuari përditë

Leave a Reply

Your email address will not be published.