Habisin Motrat Binjake: Ne Jemi Motra Dhe Djemtë Tanë Janë Kushërinj, Vëllezër Dhe Binjakë!

Dy motra binjake i kanë habitur të gjithë teksa kanë deklaruar se dy djemtë e tyre janë vëllezër, kushërinj dhe binjakë. Brittany dhe Briana janë binjake që u martuan me binjakë Josh dhe Jeremy Salyers dhe më pas lindën fëmijë, jo shumë larg nga njëri-tjetri.

Ato postuan një foto në instagram të djemve të tyre Jett dhe Jax dhe thanë se ata janë “kushërinj, vëllezër gjenetikë dhe binjakë”.Brittany dhe Briana u takuan me Josh-in dhe Jeremy-n në një festival për binjakë në vitin 2017 dhe familja e tyre i ka të gjithë të dyfishtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.