Habit moderatorja shqiptare: Të gjithë meshkujt, sa më shohin, ‘bien përtokë’ për mua!

Sa kohë iu duhet për të rënë në dashuri” ishtë një nga pyetjet në emisionin D-Night.

Referuar kësaj teme, drejtuesja e programit Dajana Shabani dha mendimin e saj duke thënë se ka shumë mënyra sesi njerëzit bien në dashuri dhe me atë të gjithë meshkujt kanë rënë në dashuri me shikim të parë.
“Ka persona të cilët ndjejnë flutura në stomakun e tyre me një të parë. Ka persona të cilët bien në dashuri për një kohë të gjatë, ka edhe nga që nuk të duan asnjëherë, por në momentin që të humbasin fillojnë të bien në dashuri me ty. Asnjëherë nuk janë dashuritë njësoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.