HABIT SELVIJA: DJALI IM KA RROBAT ME FIRMËN ‘HALLALL’

Selvije Jao dhe Shpat Kasapi u bënë prindër për herë të parë para disa muajve.

Ajo tashmë është goxha aktive duke sjellur foto të ëmbla me të birin.

Së fundmi asaj i erdhi një pyetje nga një ndjekësje duke i thënë se a i blen djalit të vogël rrobat të shtrenjta me firmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.