Harrojeni Big Brother! Rikthehet Kafazi I Artë Në Mënyrën Më Speciale! Ja Cilët Do Të Jenë Banorët Pjesëmarrës

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të Big Brother, një tjetër reality show i ngjashëm do të na rrëmbejë vemendjen. Bëhet fjalë për “Kafazin e Artë”.

Ky lajm u dha këngëtari Alban Rexha, njëkohësisht dhe ish-banorë i Kafazit. Me anë të një postimi Rexha njoftoi se shumë shpjetë do të nisë transmetimin shumë shpejtë.

Banorët që do të jenë pjesëmarrës janë më të spikaturit e edicioneve të shkuara. Nisur nga ky fakt, pritet që brenda shtëpisë të jenë miq dhe armiq të vjetër, të cilët pritet të kriojnë debate e situata të ndryshme.

”Sapo u lajmerova per ne muajin Prill do te bohet Kafazi Grand ku do te marrin pjes me te miret e 6 Kafazi Arte. Nuk do pranoja te merja pjes nqs se ne ket Kafazin Grand nuk do te mernin pjes kundershtar.”, shkruan Albani në adresën e tij në Faxebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.