Harrojeni Rejat E Estradës, Kjo Është Reja Bukuroshe E Fatmir Limaj

Por me pak janë të njohura ato të politikaneve kosovarë, shkruan InfoKosova.Politikani Fatmir Limaj edhe pse për nga pamja mund të doket si i ri, ai është bëre vjehërr po ashtu edhe gjysh.“InfoKosova”,

iu prezanton me nusen e djalit të Fatmir Limaj, Durimit me Shqipen.Kujtojmë se Shqipja dhe Durimi janë prindër të dy fëmijëve./InfoKosova

Leave a Reply

Your email address will not be published.