Harrojeni Taren fëmijë çapkëne, sot një zonjushë elegante

Që kur Teuta bëri të ditur se ishteshtatëzëne, të gjithë u morren me këtëfakt dhe gjithçka rreth bebit bëntezhurmë.

Voglushja Tara u plasua në media që nëfoshnjëri dhe kohë pas kohë pas kohe e hasim edhe sot, kjo për faktin se prindërit e saj janë persona publik, shkruan “Kosovarja”.

Tara tani është rreth 13 vjeç dhe ka ndryshuar mjaftë, e po duket si njëzonjushë e vërtet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.