Haxhia Kosovar: “Duhet të shesim tokë nëse duhet, vetëm të shkollohen vajzat”

Ish-minatori Faik Fejza i cili ishte pjesëmarrës i grevës në vitin 1989 ka qenë gjithmonë pro shkollimit të vajzave në shoqërinë kosovare.
Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Arjeta Fejza e ka cituar një thënie të tij ku ai mbështet vajzat dhe gratë që të shkollohen.
Duhet të shesim tokë nëse duhet, vetëm të shkollohen vajzat”, citohet të ketë thënë ai.
Postimi i plotë:

Haxhia i cili ishte minator, pjesëmarrës i grevës së vitit 1989, ka sfidu herët projeksionet shoqërore për vajzat/gratë kur ka thënë “duhet të shesim edhe tokë nëse ka nevojë për me i shkollu vajzat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.