HEDH MAKARONAT PËR TË VLUAR, GRUAJA “SΗQΥEN” SYTË NGA AJO QË DEL NGA UJI

Nuk është e rrallë që në Shqipëri të hasemi me raste të shumta të produkteve ushqimore që kanë kaluar datën e skandencës.

Madje mund të përbëjnë rr ezik për shëndetin e konsumatorëve.
Një grua nga Mitrovica është habitur pasi ka blerë një pako me makarona dhe ka dashur t’i gatuajë ato.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.