Hirra është aq shëruese sa që burri im pastroi tëmthin dhe dhjamin prej mëlçisë , derisa ai po vu ante shume nga d himbja..!?

Burri im u shpëtua me atë hirrë. Ai pastroi fshikëzën e tëmthit, e cila ishte plot llum dhe po vdiste nga dhimbja pas çdo vakti. Ai gjithashtu kishte një mëlçi të dhjamosur dhe rezultatet e tij të gj akut nuk ishin të mira.

Vetëm pas një muaji pirje të rregullt të një litri çdo ditë, pati rezultate të mëdha, dhe tani mëlçia e tij është si një foshnjë, bilia e tij është e pastër dhe ai nuk ka më dhimbje. Epo, shpresoj të ndihmojë dikë që të bëjë një ilaç kaq të lirë dhe të mirë për vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.