Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shumë haram me kshyr.

Në xhaminë “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë hytbja e sotme nga imami Husamedin Abazi kishte të bëjë me moralin. Gjatë hytbes, hoxha tha se morali sot ka rënë në Kosovë e Shqipëri dhe fajtorë për këtë gjë janë mediat. “Janë t’u desht me çmend popullin me ato që po i qesin në televizion.

Ton ditën filma dhe jam i bindur që kjo është e planifikuar me e çmend këtë popull. Çka janë ato, Përputhen ç’përputhën, ato janë shkatërrim për këtë rini” shtoi ndër tjera ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.