Hoxha Për BigBrotherVIP: Ajo Shtëpi Është Famëkeqe, Aty Ka Pamje Të Fëlliqura

Imami Labinot Maliqi ka folur sot për emisionin BigBrother VIP.

Ajo shtëpi është famëkeqe prandaj na kemi thën se shikimi i BigBrother është haram.
Natyrisht se cdo njeri qe ka hyre aty dhe do jet banor i asaj shtepie te turpit dhe ka pasur qellim qe te arrij shumen e premtuar per fituesin qe do te zgjidhet ne fund te ketij emisioni.

Por ata bejn cdo gje per ta arritur ate shume. Ata para jan haram thot

Leave a Reply

Your email address will not be published.