Hyri i pari dhe del i fundit Iliri,URIME

Pas 136 ditësh rrugëtim të jashtëzakonshëm, Ilir Shaqiri dhe Donald Veshaj kanë mbyllur këtë kapitull të rëndësishëm për ta.

Publiku si asnjëherë më parë ka qenë plotësisht i ndarë në dysh, mes Donaldit dhe Ilirit,

Të vendosur në arenën me syrin e “Big Brother”, ata kanë pritur verdiktin e sovranit. Publiku ka votuar që fitues i këtij shou real të jetë Ilir Shaqiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.