HYSENI I RRËFEN TË GJITHA: NGA RROGA QË I JEPTE ALVISËS TEK AK UZAT E FORTA NDAJ OLSËS DHE BORA ZEMANIT

Javët e fundit janë bërë shumë lajme rreth ish-konkurrentit të njohur si “Bushi” dhe ai ka vendosur të flasë për të gjitha.

Nga skandali i rrjedhjes së pagave, portalet rozë qarkulluan lajmin se Alvisa paguhej nga bizneset e Hysenit.
Hyseni tha për “GCBC” se të dhënat janë të datave Ja nar-Pr ill 2021 dhe se tashmë Alvisa nuk paguhet, sepse vetëm ai që punon paguhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.