I dha një letër fshehurazi Donaldit? Flet për herë të parë Balina Bodinaku

Banorët kanë pasur mundësinë të mirëpresin brenda shtëpisë së Big Brother disa vizitorë.

Të parët që hynë brenda shtëpisë për të darkuar me banorët ishin opinionistët Balina Bodinaku dhe Arbër Hajdari. Këto darka kishin një kosto. Ata duhet të paguanin dhe paratë do të zbriten nga çmimi prej 115 mijë euro.

Por pas hyrjes së opinionistëve nisën spekulimet se Balina i ka dhënë një letër fshehurazi Donaldit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.