I doli video duke bërë twerk nudò, konkurentja e Përputhen: Të gjithë kemi video e foto të

Përgjatë ditëve të fundit në rrjet ka qarkulluar një video e Fjorit të “Përputhen” duke bërë twerk nudò (e cila nuk do të shfaqet për arsye privatësie). Sot në “Përputhen” konkurrentja tregoi mes lotësh se videoja i është shpërndarë në mënyrë dashakeqe.

“Të gjithë këtu kemi pasur të dashur dhe në momente kur kemi kaluar kohë me ta, mund të bëjmë një video, një foto, diçka më shumë. Fatkeqësia ime ishte që është publikuar, dikush, nuk e di se kush, është publikuar. Nuk ka të drejtë askush të ndërhyjë në privatësinë time”, tha ajo.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA

Leave a Reply

Your email address will not be published.