I FEJUAR ME VAJZËN E BLERIM DEVOLLIT, ARBËR HAJDARI TREGON SI U NJOFTUA ME VLERËN

Arbëri para disa muajsh është fejuar me vajzën e biznesmenit kosovar, Blerim Devollit, Vlerën.
Ndërsa, në një intervistë në “RTV Klan”, ai kishte treguar se si u njoh me të.

Ai tregoi se në fillim kishte shkuar që të hapte një zyre të fondacionit “Fundjava” në Kosovë, ku ishte pritur nga Vlera dhe disa persona të tjerë të cilët i kishin ndihmuar Arbërit dhe një mikut të tij për hapjen e zyrës.

Unë fillova të flisja për punën time dhe Vlerën e tërhoqi puna, arritjet që ka ‘Fundjava’ edhe më kërkoi një material të ‘Fundjavës’ përmbledhje dhe i mora adresën e emailin dhe i thash do ta dërgoj kur të kthehem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.