I Lind Fëmija Me Ngjyrë, Gruaja Thotë Se Nuk Është Faji I Saj, Ak uzon Burrin Se Ka Pirë Shumë Kafe

Një grua spanjolle ka habitur të gjithë me deklaratën e saj, pasi asaj i lindi fëmija me ngjyrë.

Gruaja 24-vjeçare, identiteti i së cilës nuk u bë i ditur për shkaqe sigurie, nga Valencia e Spanjës, deklaroi se fajtorë për lindjen e foshnjës me ngjyrë është burri i saj.
Bashkëshorti i 24-vjeçarës është po ashtu i bardhë, dhe në momentin që pa djalin i kërkoi shpjegime gruas së tij.

“Nuk jam ra cist. Por, ti me siguri më ke tra dhtuar” i tha ai gruas së tij. Por, gruaja 24-vjeçare ka pretenduar se ajo nuk e ka tradhtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.