I Njihni Se Kush Jane? Kur Ta Kuptoni Se Kush Eshte Cifti Ne Foto Do Te Mbeteni Pa Fjale

Burri që po shihni në këtë fotografi për disa vite ka qenë një nga njerëzit më të rëndësishëm në Kosovë dhe te gjithe kishin nje respekt te papare per te. Bëhet fjalë për ish-Pres identin Ibrahim Rugova,

i cili kishte mbajtur këtë po zitë në periudhën më të vës htirë për Kosovën. Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mjaft të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.