I veshur me shumë stil, kështu e quan Learta djalin e saj

Learta Jakupi, është një nënë shumë e përkushtuar, pasi kujdeset shumë për dy fëmijët e saj Matinën dhe Matinin.

Ajo përveç që angazhohet në biznesin e saj privat ku ka shumë suksese, Learta nuk e lë anash asnjëherë familjen e saj të ngushtë, shkruan ORAinfo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.