Ilda Bejleri Shfaqet Më Në Fund, Ja Sa E Ka Ndryshuar Shta tzënia

Ajo ka ndarë një imazh ku duket qartazi shtimi në peshë. Duke mbajtur një gotë vere në dorë, ajo ka ‘qetësuar’ ndjekësit duke e precizuar që është vetëm një limonadë trëndafili dhe jo pije alkoolike.
Partneri i Ildës, vazhdon të mbetet misterioz. Ilda Bejleri shfaqet më në fund

Leave a Reply

Your email address will not be published.