Ilir Shaqiri nuk do t’i marrë 100 mijë euro nga “Big Brother VIP”?

Fitorja e Ilirit dhe humbja e Donaldit, mori vëmendje të madhe në media.

Por përtej kësaj po vazhdon të komentohet ende çmimi i madh prej 100 mijë eurosh.

Mediat italiane në artikujt dedikuar balerinit thuhej se një pjesë e fitimit nga çmimi i madh do t’i dhurohej për bamirësi fondacionit “Dritan Hoxha”.
“Iliri fitoi gjithashtu çmimin e parë në para, për një vlerë prej 100 mijë eurosh, një pjesë e të cilit do të dhurohet për bamirësi sipas metodave të zakonshme origjinale të parashikuara nga formati. 50% e shumës do t’i dhurohet Fondacionit “Dritan Hoxha”, i cili synon të kontribuojë në një shoqëri shqiptare të orientuar drejt kulturës, artit, komunikimit, zhvillimit të medias, përmes talentit dhe inovacionit, veçanërisht nga të rinjtë”, thuhej në artikujt e mediave italiane

Leave a Reply

Your email address will not be published.