Iliri i del në mbrojtje Einxhelit dhe i kthehet Donaldit: Ti ke përmendur gruan time

Donaldi: Unë mendoj që në të tillë format, situata që kam me Einxhelin jashtë nuk mund të sqarohet. Nuk e nisa unë, nuk isha unë personi që provokova të hapja historinë nga jashtë. Nuk e kuptoj pse përdoret në këtë fazë loje kjo situatë kur unë e di që ajo dhe unë nuk zgjidhim gjë këtu brenda. Nuk kam gënjyer për asnjë lloj gjëje.

Thjesht doja të pyesja Einxhelin pse e hapi tani këtë çështje dhe pse përmendi emra të tjerë? Jam prekur te përmendja e emrave të tjerë, që kanë lidhje personale me mua. Më lëndoi fakti që përmendet vëllai im, persona që kanë të bëjnë me mua. Jam kurioz ta di pse Einxhel i përmend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.