ILIRI I ‘PENDUAR’ JA ÇFARË I THOTË MONIKËS

Provokimet mes Ilirit dhe Monikës po vazhdojnë, Iliri sot e nguc Monikën për nominimet.

Ishte Monika ajo e cila i tha Ilirit që ta vendos në nominime.

Por Iliri e nguci duke i thënë se të ishte në nominim bashkë me të dhe Donaldin do të ishte super dramë pasi të dy ajo i ka xhan.

Ndërsa Arbëri banori i ri e pyeti Donaldin se kush mendon se do të dilte nga ky mes

Leave a Reply

Your email address will not be published.