Imami Maliqi: Edhe Ndalesa E Ministrisë Së Arsimit Për Bartjen E Shamisë Në Shkolla Është Bullizëm!

Për këtë, Maliqi ka kërkesë publike për kryeministrin Kurti që të shfuqizojë vendimin në fuqi.
Edhe ndalesa e Ministrisë së Arsimit për bartjen e shamisë në shkolla, po vazhdon të shkaktoj #bullizëm tek ato vajza që e bartin atë.

Meqë kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha mbrëmë se: “Jam i gatshëm t’i përgjigjem të gjitha kërkesave dhe nevojave të qytetarëve të Kosovës.” Atëherë, kërkoj që t’i përgjigjet kërkesës sonë dy dekada e vjetër, duke e shfuqizuar ndalesën administrative të MASHT-it, e cila po vazhdon t’ua mohoj vajzave të drejtën e tyre kushtetuese për t’u shkolluar, dhe të drejtën kushtetuese për ta praktikuar hapur besimin e tyre” shkruan Maliqi në kërkesën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.