Imami nga Prishtina: Nëse fleni me gratë tuaja çdo natë fitoni shumë sevape (VIDEO)

Imami nga Prishtina, Fadil Musliu, i cili është bërë “viral” kohët e fundit në rrjetet sociale, ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë show.

Duke folur për dashurinë ne mes çifteve, ai kërkoi nga burrat që të kryejnë më shpesh marrëdh ënie me gratë e tyre.
“Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që bëni marrëdh ënie ju fitoni shumë sevape”, tha ai.

Ndërsa shtoi se çiftet në Kosovë kane edhe k riza te shumta dhe u lut që të jenë më të vendosur në martesat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.